Som opfølgning på tidligere års kæmpe succes inviterer vi, i samarbejde med Asaa Havn, autocamperfolket til en festlig begivenhed på havnen i weekenden fra fredag den 8. september til søndag den 10. september 2023. Der vil være plads til i alt 90 autocampere og 200 personer. Lørdag aften vil der være helstegt pattegris, og livebandet Mechanis vil spille op til dans i den røde Hal.

Vi har i år valgt at investere lidt mere i musikken, og det er med glæde vi kan meddele at vi har hyret bandet Mechanics. Mechanics er 4 glade gutter som virkelig forstår at sætte gang i en fest, de har spillet til flere havnefester og lidt større arrangementer. De spiller alt fra traditionelt dansemusik til klassisk rock, de har ry for at trække folk på dansegulvet.

Alle, som ønsker at deltage, bør overveje hurtig tilmelding, da der traditionelt er rift om pladserne til Asaa Havn træffet.

Autocamperweekend med stor fest og god mad for kun 350,00 kr. pr. person

Autocamperweekenden starter fredag eftermiddag, hvor du kan ankomme fra kl. 14:00.

Fredag den 8. september

Kl. 16:00 fredag eftermiddag indleder vi med gratis kaffe og kage i ”den røde hal”. Traditionen tro byder Gerå Engvejens Gadeorkester velkommen med lidt underholdning. 

Kl. 18:30  fredag er der fællesspisning i ”den røde hal”. Her kan du selv medbringe din mad, men hvis du gerne vil slippe for at lave mad selv, kan du tilkøbe mad til fredag aften. Øl, vin, sodavand mm kan købes i baren til rimelige priser. Menuen er svinekam stegt som vildt med waldorfsalat, sovs, kartofler, asier og brunede kartofler. Prisen for mad fredag aften er 130,00 kr. pr. person.

Lørdag den 9. september 

Kl. 09:00 Gratis rundstykker i ”den røde hal”. 

Kl. 10.00 Asaa Havnemuseum åbner, Asaa Vinterbaderklub byder samtidig på en kold dukkert med mulighed for saunaophold.

Kl. 13:00 Lørdag afholder vi, AOAC, en uformel workshop i den røde hal. Deltagelse på workshop er gratis. Læs mere nedenfor.

Live band Mechanics
De 4 glade gutter fra Mechanics spiller op til dans

Kl. 18:30 Lørdag serverer Asaa Havn en lækker middag. Årets menu er helstegt pattegris med flødekartofler, smørstegte kartofler, årstidens salat med dressing og flutes.

Efterfølgende er der musik og dans. Musikken leveres af 4 mands orkestret Mechanics, som spiller frem til kl. 01:00.

Søndag den 10. september

Kl. 09:00 søndag er der rundstykker i ”den røde hal”.

Kl. 10:30 afholdes der traditionen tro Gudstjeneste i den røde hal v/sognepræst Jeanette Nymann Geller, og herefter siger vi farvel og tak for denne gang.

Du får hele arrangementet inkl. overnatning på havnen for kun 350,00 kr. pr. person. (+ eventuelt tilkøb af strøm samt mad fredag aften som nævnt ovenfor)

Workshop

Lørdag afholder vi, AOAC, en uformel workshop i den røde hal. Vi vil blandt andet præsentere de nye Klasse A Black Steel lithiumbatterier samt de nye AOAC Lithium Power invertere. Vi vil også informere om de nye muligheder for forbedret indladning på lithiumbatterier. Vi giver priseksempler på både nye installationer, men også eksempler på forbedring af eksisterende installationer.

Vi vil have en stor fuld installation kørende i den røde hal som vi benytter til demonstrationen, den vil være fuld funktionsdygtig og kan besigtiges. Hvis vejret tillader det, vil der også være mulighed for at se den lidt ekstreme installation, som Caravan Tekniker Fredrik Nielsen har i sin servicevogn.

Der vil både under og efter workshoppen være mulighed for at stille spørgsmål til blandt andre Caravan Tekniker Fredrik Nielsen.

Der vil være gratis kaffe, kage, øl og vand til deltagerne. Deltagelse på workshop er gratis.

Wokshop deltagere får en rabatkupon på kr. 350,00

Alt om Autocamperen ønsker Asaa Havn får success med træffet, og for at gøre det endnu mere attraktivt at deltage, har vi i lighed med tidligere år, besluttet at Alt om Autocamperen giver alle deltagere til ovennævnte workshop en rabatkupon på kr. 350,00 svarende til deltagergebyret for træffet.

Rabatkuponen gælder i op til 6 måneder efter træffet. Den kan benyttes til at opnå rabat på køb af et eller flere produkter på Alt om Autocamperens webshop til en samlet værdi af minimum kr. 1995,00.

Rabatkuponen er personlig og kan ikke overdrages tredjemand. Der kan kun benyttes en rabatkupon pr. kr. 1995,00.

Praktiske info

Du kan tilvælge strøm for 40,00 kr. pr. person for hele weekenden, der er ikke strøm ved alle pladser. På grund af tidligere års overbelastning har vi besluttet, at strøm skal tilkøbes separat i år.

Tilmelding og betaling – klik her   


Stemningsvideo fra træffet i September 2021:


Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her