17.7 C
Copenhagen
søndag, juni 23, 2024

WEBSHOP

OM ALT OM AUTOCAMPEREN

Et GRATIS fællesskab, som samler ALLE med interesse for autocampere på tværs af foreninger, tilhørsforhold, oprindelse, politisk holdning, uddannelse, hudfarve, køn, religion, mening, ægteskabelig status, og alt det andet.

Et fællesskab

  • Om vores interesse for at køre og bruge autocampere

Et fællesskab

  • om rejseerfaringer, spændende autocamperpladser, gode ruter at køre og andre tips til oplevelser i autocamper

Et fællesskab

  • om at udveksle erfaringer om teknik, mad, hunde, tøjvask og alt muligt andet, som er relevant for vores brug af autocampere

Et fællesskab

  • om at oplyse hinanden om spændende træf og arrangementer

Et fællesskab

  • om at diskutere, og udveksle synspunkter, som handler om autocampere, både via Fællesforum.dk og via Facebook

Et fællesskab

  • om at dele autocampernyheder til glæde for alle

Hvad består fællesskabet af

Som en del af fællesskabet Alt om Autocamperen får du adgang til vores Fællesforum, hvor du – udover et helt fantastisk, velgennemarbejdet og særdeles godt kort over tømmestationer, parkeringspladser og autocamperpladser i Europa – finder mange praktiske oplysninger, diskussioner, udveksling af rejseoplevelser, beskrivelser af pladser, informationer og så videre, som du som autocamperbruger kan have glæde af.

Der er også mulighed for at få hjælp og vejledning fra folkene bag Alt om Autocamperen og naturligvis fra alle andre deltagere i fællesskabet. Målet er at skabe et aktivt forum, hvor vi kan hjælpe hinanden med stort og små ud fra vores erfaringer, kendskab, og så videre.

Folkene bag Alt om Autocamperen står, som nævnt ovenfor, også klar til at hjælpe deltagere i fællesskabet både her på Facebook og naturligvis i Fællesforum.

Det er nemt at blive medlem af Alt om Autocamperen. Vi vil ikke undlade at gøre dig opmærksom på, at det er GRATIS, og at du til enhver tid kan melde dig ud igen. Udfyld formularen – så får du efterfølgende tilsendt dit login til fællesforum.dk

Velkommen i fællesskabet