Sunds Sø Camp – ny autocamperplads på vej

1547

Den 1. november bragte vi nyheden om den nye autocamperplads ved Sunds Sø som er under etablering. Vi har fra ejeren modtaget denne korte drone optagelse over pladsen, og har fået tilladelse til at vise den allerede nu.

Pladsen er som man ser først under etablering, den forventes at åbne primo 2022. Vi synes optagelsen giver et godt indtryk af pladsen. Ser ud til at blive en hyggelig plads. Men døm selv

Du kan læse mere om pladsen i artiklen her: Tidligere campingplads i Sunds ved Herning omdannes til hytter og autocamperpladsPer Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her