Hymer spillede sidste år en stor rolle i forbindelse med digitaliseringen i autocamperbranchen. Det var juryen ved årets German Innovation Awards enige i:

Hymer Connect-appen fik guldprisen i kategorien “Excellence in Business to Consumer – Transportation” for fremragende innovation. Prisen gives for innovative, nye produkter såvel som løsninger og tjenester med særlig merværdi for brugerne. Udover autocampere fra Hymer B-klasse MasterLine vil de nye serier fra modelår 2022, såsom B-klasse ModernComfort, også fås med Hymer Connect-appen.

“Vi er meget stolte over at modtage prisen, som endnu en gang viser, at vi har fingeren på pulsen med vores tilslutningsmulighed til det smarte, mobile hjem. Vi nøjes dog ikke med det nuværende niveau af vores Hymer Connect-app, vi vil gradvist udvide den med yderligere smarte funktioner, såsom placeringsbaserede tjenester og campingtjenester, vi ønsker løbende at forbedre vores kunders komfort, når de rejser “, sagde Christian Bauer, administrerende direktør for Hymer GmbH & Co. KG.

Juryens begrundelse: “Hymer Connect-appen viser ikke kun autocamperens relevante oplysninger tydeligt på smartphonen, men gør det også muligt at styre mange andre ting, som f.eks. lys, varme, klimaanlæg og satellitsystemer via Bluetooth eller internettet. Komplekse spørgsmål forenkles med denne app, appen skaber reel merværdi for brugeren og tager de teknologiske tilslutningsmuligheder i autocampere til nye højder”.

Praktisk, intuitiv – Smart kontrol med Hymer Connect-appen

Med det smarte system kombinerer Hymer styringen af adskillige af autocamperens dele og visning af køretøjsinformation til én digital platform.

Hymer Connect-appen, som forbindes med en central kontrolenhed i køretøjet, er i øjeblikket den første løsning af sin art i branchen. Det langsigtede strategiske partnerskab med Mercedes-Benz giver store fordele: Hymer er den første producent, som har fået adgang til køretøjsoplysningerne i Sprinter Power, herunder blandt andet kørte kilometer og serviceintervaller.

Derudover kan individuelle komponenter nemt styres via smartphone med blot et par klik. Ud over kommunikation via Bluetooth tæt på køretøjet er fjernbetjening også muligt via mobilnetværk i 30 europæiske lande.

Knapperne og kontrolpanelerne i køretøjet er samlet i Hymer-appen. For regelmæssigt tilbagevendende processer og procedurer oprettes scenarier, der, når de vender tilbage til køretøjet, automatisk aktiverer opvarmning eller klimaanlæg, starter f.eks. satellitsystemet eller tænder belysningen. Tjeklister understøtter aktiviteter, der udføres for første gang eller kun sjældent og guider dig trin for. Hymer Connect-appen er også en pålidelig partner med hensyn til sikkerhed og viser push-meddelelser, for eksempel om status for centrallåsesystemet eller advarer, hvis køleskabet ikke er lukket ordentligt. Derudover viser den standardoplysninger om f.eks. ferskvands- og spildevandsniveauer og det aktuelle batteriniveau.

Hymer Connect-appen har kunnet hentes gratis fra Google Play Store og Apple App Store siden april, og den muliggør som standard kontrol og overvågning af Hymer B-klasse MasterLine-køretøjer fra modelår 2022 og fremefter. B-klasse ModernComfort fås som standard med Hymer Connect-appen. B-klassens MasterLine-modeller fra år 2020 kan også eftermonteres med den tilsvarende styreenhed/ hardwarekomponent. I de første to år kan brugeren derefter bruge appen fuldt ud. Derefter kan omfattende, grundlæggende Hymer Connect-tjenester bruges gratis, eller der kan købes et Hymer Connect Plus-abonnementet.

Om den tyske Innovation Award

Den tyske innovationspris er blevet offentliggjort internationalt af det tyske designråd siden 2018 og tildeles en gang om året som et anerkendt bevis på bæredygtige løsninger, detaljerede innovationer eller tjenester med en enestående merværdi for brugerne. I de 2 kategorier “Excellence in Business to Consumer” og “Excellence in Business to Business” udvælger juryen en vinder af guldprisen i hver kategori.

Ønsker du at vide mere om Hymer Connect App, kan du læse mere på Hymers hjemmeside. Du kan også kontakte den danske Hymer forhandler autocamp i Låsby, du finder kontakt data nederst på denne side.


Om Hymer GmbH & Co.

Siden grundlæggelsen i 1957 har Hymer været indbegrebet af autocampere og campingvogne “fremstillet i Tyskland”. Virksomheden er ikke kun præget af sin lange tradition og store passion for mobile rejser, men er også en af de førende producenter i premium-segmentet takket være høj kvalitet og kontinuerlig innovation. Hymer GmbH & Co. KG omfatter de fire forretningsområder Hymer Motor Caravans, Hymer Camper Vans, Hymer Original Parts og Eriba Caravans. Hymer GmbH & Co. KG er en del af Erwin Hymer Group.


Om Erwin Hymer Group

Erwin Hymer Group er et datterselskab af Thor Industries, verdens førende producent af fritidskøretøjer med over 25.000 ansatte. Erwin Hymer Group samler producenter af autocampere og campingvogne, tilbehørsspecialister samt leje- og finansieringstjenester under ét tag. Erwin Hymer Group omfatter mærker inden for autocampere og campingvogne, som f.eks. Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann + Bischoff, Sunlight og Xplore, autocamperudlejningsselskaberne McRent og Easy Rent, Chassisspecialist Goldschmitt, tilbehørsspecialisten Movera og rejseportalens Free on Tour. Yderligere information findes på www.erwinhymergroup.com


Kontakt info til Autocamp – Hymer forhandler

Autocamp A/S
Århusvej 10A
8670 Låsby
Tlf: 7025 4300Om Autocamp

Autocamp, som ligger i Låsby mellem Århus og Silkeborg, sælger og servicerer autocampere, og virksomheden har med sin mere end 20-årige historie og erfaring opnået status som Danmarks største specialværksted for autocampere. Her udføres reparationer og istandsættelse af autocampere, og den store lounge giver dig mulighed for at vente, mens din autocamper er under kærlig behandling af de dygtige folk på værkstedet.

Autocamp, som er grundlagt af Johannes Dahl, startede i lokaler i Tilst ved Århus, men flyttede i 2006 til nybyggede lokaler, der er indrettet med et showroom på hele 1.680 m2 og et topmoderne værksted på 840 m2. Virksomheden forhandler mærker som Adria, Carado, Eura Mobil, Hymer, Karmann-Mobil og Concorde.

Autocamp har i januar 2021 indledt generationsskifte. Lasse Petersen og Torben Bechmann Anthony er nu medejere af Autocamp med henblik på senere helt at overtage virksomheden. I marts 2021 omdannes Autocamp Aps til et aktieselskab.

Det store team af folk i både salg, administration og på værkstedet kan hjælpe dig med rådgivning, når du skal vælge den rigtige autocamper, og de vil gøre alt for, at du får en god indkøbsoplevelse.

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen