Har du gættet det? Ellers kan det oplyses, at denne gang er turen gået til Brønderslev, hvor der er mulighed for at holde på en autocamperplads tæt på både centrum, Rhodondendronparken, Vestskoven, og lige ved det gamle stadion, vandrehjem, bowlingbane og idrætshal. Og alligevel fuldstændig i fred og ro og med alle faciliteter som vand, spildevand og toilettømning lige ved hånden. Pladsen er en 100% GRATIS plads.

Autocamperplads i Brønderslev

Pladsen som Alt om Autocamperens udsendte valgte til sit besøg i Brønderslev ligger midt i byen, og du er tæt på centrum, hvor der er mulighed for indkøb i gågaden. Her finder du også både Føtex, Netto, Aldi, Løvbjerg og andre dagligvarer butikker indenfor gå afstand. Desuden er der masser af specialforretninger i gågaden.

Alt om Autocamperens udsendte valgte at gå en tur ind i gågaden og besøge blandt andet Slagter Krabbe, som både har bager og slagter i én og samme butik. Butikken bar præg af stor kærlighed til råvarerne, og alt så meget lækkert og indbydende ud. Desuden er der mulighed for at sidde og nyde eventuelt indkøbt mad inde i butikken, og her benyttede vi et tilbud, hvor man fik to rundstykker efter eget valg, smurte og med slagterens hjemmelavede pålæg, samt et stykke kage efter eget valg for kr. 29,00. Det kan godt anbefales, og det vidnede de mange besøgende i butikken også om, at der var andre, der var enig i. Senere gik turen omkring Osteklokken, som lå ikke langt fra slagteren. Her fandt vi et kæmpe udvalg af alverdens oste, samt et udvalg af is fra det velkendte Vebbestrup Mejeri.

Brønderslev

Brønderslev og området omkring byen byder på mange spændende oplevelser. Her er alt fra gamle slotte, markeder, og smuk natur til kunst, kirker, vind- og vandmøller. Det er bare med at kridte skoene, og enten indsnuse den hyggelige atmosfære omkring byens handelsliv, eller tage ud i omegnen og se på slotte, og noget af den smukke natur. Hvis du kommer her forbi i sæsonen, så er det helt sikkert også værd at bruge tid på at besøge den smukt anlagte rododendronpark. Læs mere om de mange attraktioner i Brønderslev her.

Alt om Autocamperen har ofte besøgt Brønderslev, og det er helt sikkert et sted, vi ofte vil vende tilbage til, når turen går til Nordjylland. Sidst vi besøgte byen bød vejrguderne på et fantastisk efterårsvejr med masser af sol og temperaturer omkring de 20 grader. Derfor kunne det ikke ønskes meget smukkere. ”Danmark er et yndigt land”.

Hvordan blev denne GRATIS plads i Brønderslev etableret?

Foreningen Campervenner, som er en af de foreninger, der også er med i AutoCamperRådet, var drivkraften bag etableringen af denne GRATIS plads med servicefaciliteter. Takket være 2 lokale medlemmer, Hanne Grethe Kjær og Christian Larsen som har stort lokalkendskab til byen, men også kendskab til de lokale politikere, så lykkedes det Hanne og Christian at lave et godt og solidt fodarbejde i kommunen. Efter Hanne og Christian havde skabt kontakterne, fulgte Campervenner op med informationsmateriale og viden om etablering af autocamperpladser og ikke mindst information om vigtigheden af servicefaciliteter for autocampere.

Brønderslev og området omkring byen byder på mange spændende oplevelser

Formanden for Campervenner, Finn Knudsen, udtaler: “vi deltog i et borgermøde om markedsarealet, som autocamperpladsen blev en del af. Det lykkedes os at overbevise både byens borgere samt politikere om, at det ville blive en gevinst for byens erhvervsliv og ikke mindst for områdets turistmål – men uden hjælp fra de lokale medlemmer Hanne-Grethe Kjær og Christan Larsen, så ville pladsen sikkert ikke eksistere i dag”, slutter Finn Knudsen.

Alt om Autocamperen sætter stor pris på frivillige kræfter som på uselvisk vis, har brugt deres fritid på at skabe bedre faciliteter for alle danske autocamperbrugere samt turister. At det så oveni købet er lykkedes at etablere en GRATIS plads med servicefaciliteter, det sætter prikken over i´et. Ifølge vore oplysninger er dette en af de ganske få GRATIS Kommunale autocamperpladser med servicefaciliteter, det endnu er lykkedes at skabe i Danmark.

Placer dine indkøb i Brønderslev – du holder GRATIS

Vi vil derfor gerne opfordre alle autocamperbrugere til at slå vejen forbi Brønderslev, og bakke op om denne GRATIS plads. Det gør du bedst ved at placere dine indkøb i byen. Man kan vel godt gå så langt som til at udtrykke det således: “det skylder vi Brønderslev, idet de stiller GRATIS plads med faciliteter til vores rådighed”.

Adresse:
Autocamperplads i Brønderslev
Frederiksgade
9700 Brønderslev
GPS: N 57 16 29 E 9 57 08

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her