En lille ny gadget til vores autocamper. Tidligere kunne det at vaske på turen være en udfordring, når vi var af sted med autocamperen i længere tid ad gangen. Men heldigvis findes der flere forskellige løsninger på det. Her kan du læse om vores lille ny.

Et godt vasketip til brug i autocamper!

Her får du verdens bedste tip til, hvordan man får vasket tøj, når man er på tur i autocamperen. Ofte er det sådan, at hvis vi holder på en plads med vaskemaskiner, så er det kvinden i bilen, der vasker. Det samme gælder, når vi støder på de ”vaskerier”, man ser på bl.a. franske supermarkeds p-pladser og så videre. MEN hvis manden får lov til at købe sig en helt ny gadget, så skal han nok klare vasken fremover!

Stor lettelse

Sådan gik det i hvert fald hos os, efter at vi sidste år investerede i en hygiejnisk minivaskemaskine til autocamperen. Der er ikke noget, der kan få mænd i gang, som at give dem nye gadgets. Men bort set fra det, så er det en kæmpe lettelse for os, at vi nu ikke længere behøver at søge efter pladser og steder med vaskemaskine, hvis vi skal have vasket tøj.

Her får du verdens bedste tip til, hvordan man får vasket tøj

Den lille ny kan det hele

Den lille vakse maskine klarer faktisk langt mere, end vi på forhånd havde forestillet os. Man fylder op til 1,8 kg tøj i foroven, og tilsætter vand og vaskepulver (bedst med flydende). Vi har udtag til bruser med varmt vand i siden af bilen, så det er nemt at fylde varmt vand direkte i vaskemaskinen. Når der er kommet vand i, kan man indstille timeren, og så går det hele helt af sig selv. Den vasker i 15 minutter, men får blot lov til at køre en ekstra tur, hvis det er meget svedigt tøj. Herefter lukkes vandet ud ved hjælp af slangen, og rent skyllevand kommes i. Det gentages efter behov, og herefter er tøjet klar til at blive hængt til tørre i solen. Manden har sågar med held vasket store badehåndklæder i den.

Meget praktisk at have med på tur i autocamper

Vaskemaskinen er købt hos Vendelbo Vans, men kan helt sikkert også købes andre steder. Den er i øvrigt også velegnet til enlige eller studerende, som ikke har så meget plads at gøre godt med. Den har et bærehåndtag, og så den er helt kompakt (B36,5 x D34,5 x H47,6 cm), hvilket gør den nem at opbevare. Vi har vores i en plastkasse fra IKEA, så den kan stables i garagen sammen med grill og så videre, og vi kan med sikkerhed sige, at vores lille nye gadget kommer med på dette års tur også.

FAKTA:
Vaskemaskinen bruger 140 watt. Vandstanden aflæses udvendig på vaskemaskinen. Vasketiden indstilles via timer (15min). Vaskekaret er transparent. Fjederbelastet låg gør ilægning og udtagning af vasketøj til en leg. Praktisk bærehåndtag på bagsiden. Kapacitet 1,8kg tørt tøj. 230V/50Hz / 140 Watt. Vægt: 5,0 kg. Mål: B36,5 x D34,5 x H47,6 cm.

Man skal altså bruge enten 220V, eller køre den via inverter. Forbruget er minimalt, idet tromlen i bunden reverserer, og strømmen afbrydes inden der skiftes retning.

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her