For os er musik i autocamperen en selvfølgelighed. Anlægget i vores autocamper er fra fabrikkens side ikke valgt fra øverste hylde. Højtalerne er meget diskante og er udmærkede under kørsel, men når vi opholder os i autocamperen, når den er parkeret, så bliver det en udfordring for øregangen at lytte til musik fra herfra.

Den optimale løsning for os er en Bluetooth-højtaler, som giver kvalitet og frihed til at tage den med, så vi både kan benytte den inde i camperen og tage den med udenfor. Den trådløse løsning gør, at man slipper for besværet med ledninger osv.

Harald Blåtand inspirerede videnskaben

Bluetooth-teknologien er ikke ny, men faktisk stammer den helt tilbage fra 1994. Harald Blåtand forenede ikke blot Danmark og Norge, men var også berømt for sin evne til at kommunikere i 900-tallet ─ længe før telefonen blev opfundet. Det var med det afsæt, at Ericsson fandt på navnet Bluetooth, da de i 1994 opfandt en trådløs forbindelse.

Teknologien er videreudviklet og findes næsten overalt i vores hverdag. Vi streamer musik og tv og kommunikerer via Bluetooth. I vores autocamper benytter vi også teknologien til at overvåge vores strømsituation.

Musik giver stemning og udtrykker følelser

Vi sætter pris på musik, og yndlingsrépertoiret går fra Susanne Lana til den heavy metal, som Rammstein, Metallica og Volbeat. Det første, vi gør om morgenen, er at tænde for musikken. Og det sidste vi gør, når vi slukker lyset om aftenen, er at slukke for musikken.

Argon Style Mini lever fuldt ud op til vores forventninger og krav til kvalitet

Vi streamer fra mobiltelefonen, og enten er det en radiostation (altid P4 Midtvest) eller vores playlister. Den første vi investerede i, var en Bose Soundlink Mini. Den have en fantastisk lyd og mange timer musik på én opladning. Design og kvalitet er, som i alle Bose-produkter, helt i top ─ ligesom prisen også er det. Desværre gav lithium-batteriet i den på et tidspunkt op, og et nyt batteri er faktisk også i den dyre ende. Vi fandt en passende erstatning Argon Stile Mini fra HIFI Klubben. Den kan købes både i deres fysiske butikker og fra deres webshop.

Utraditionel Argon Stile Mini

Argon Style Mini giver perfekt lyd i autocamperen. Den fylder og vejer meget lidt, og designet passer godt ind i de fleste campere

Argon Style Mini lever fuldt ud op til vores forventninger og krav til kvalitet. Designmæssigt passer den godt ind i vores autocamper. Overfladen er utraditionelt betrukket med stof, og toppladen er i træ. På toppladen er der 5 knapper til henholdsvis lydstyring og til at “parre” Bluetooth-forbindelser. Når “parringen” er foretaget, fungerer mobiltelefonen som fjernbetjening ─ simpelt og praktisk. Opladning af højttaleren sker via en USB-lader, så det er begrænset, hvor megen strøm den bruger.

Argon Style Mini lades med USB kabel. Højttaleren har et begrænset strømforbrug. Fuld opladning giver 8 timers spilletid.

Vi har ikke tv i vores autocamper, men som nyhedsjunkier, ser vi TV Avisen hver dag, ligesom vi også af og til ser vigtig og ”livsnødvendig” sport. Det ser vi via vores pc (den med æbleskroget). Vi parrer blot højttaler og pc og vupti, så er der god lyd til nyhederne og de vigtige sportsbegivenheder.

Der findes med garanti også andre muligheder, men Argon Stile Mini fungerer perfekt i vores autocamper, og den giver den frihed, som også er vigtig for os på dette område.

Du kan læse mere på HiFi Klubbens hjemmeside, hvor du også kan købe Argon Mini Style: HiFi Klubben

Jan Mattsson
Jan er pensioneret fra Forsvaret. Jan har tilegnet sig mange kompetencer, blandt andet via udstationeringer og udsendelser til forskellige verdensdele i forbindelse med jobbet hos forsvaret. Jan og hans kone Bente har selv autocamper. De har kørt autocamper i rigtig mange lande. Jan er tilknyttet Alt om Autocamperen som freelance skribent.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her