Traditionen tro og som opfølgning på tidligere års kæmpe succes inviterer vi, i samarbejde med Asaa Havn, autocamperfolket til en festlig begivenhed på havnen i weekenden fra fredag den 6. september til søndag den 8. september 2024. Der vil være plads til i alt 90 autocampere og 200 personer. Lørdag aften vil der være helstegt pattegris, og i år er det Duoen Claus og Klaus der vil spille op til dans i den røde Hal.

Duoen Claus og Klaus.

Vi har i år valgt at hyre Duoen Claus og Klaus. De spiller en god blanding af kendte numre der kan synges med på og musik man kan danse til.

Alle, som ønsker at deltage, bør overveje hurtig tilmelding, da der traditionelt er rift om pladserne til Asaa Havn træffet

Tilmelding og betaling – klik her

Fredag d. 6. september

Kl. 16:00 fredag eftermiddag indleder vi med gratis kaffe og kage i ”den røde hal”. Traditionen tro byder de lokale gutter fra Gerå Engvejens Gadeorkester velkommen med lidt underholdning.

Kl. 18:30 fredag er der fællesspisning i ”den røde hal”. Her kan du selv medbringe din mad, men hvis du gerne vil slippe for at lave mad selv, kan du tilkøbe mad til fredag aften. Øl, vin, sodavand mm kan købes i baren til rimelige priser. Menuen er svinekam stegt som vildt med waldorfsalat, sovs, kartofler, asier og brunede kartofler. Prisen for mad fredag aften er 130,00 kr. pr. person.

Lørdag d. 7. september

Kl. 09:00 Gratis rundstykker i ”den røde hal”.

Kl. 10.00 Asaa Havnemuseum åbner, Asaa Vinterbaderklub byder samtidig på en kold dukkert med mulighed for saunaophold.

Kl. 13:00 Lørdag eftermiddag har vi i år valgt skal være fri til vi kan hygge os sammen. Hvis vejret tillader det, samles vi på en af de store græsplæner, eller man kan hygge sig lokalt rundt på havnen. Er vejret ikke til udendørs hygge, kan vi samles i den store røde hal. Medbring selv, kaffe, øl vin el hvad du ønsker.

Kl. 18:30 Lørdag serverer Asaa Havn en lækker middag. Menu er igen i år helstegt pattegris med flødekartofler, smørstegte kartofler, årstidens salat med dressing og flutes.

Efterfølgende er der musik og dans. Musikken leveres af Duoen Claus og Klaus som spiller frem til kl. 00:00.

Søndag d. 8. september

Kl. 09:00 søndag er der rundstykker i ”den røde hal”.

Kl. 10:30 afholdes der traditionen tro Gudstjeneste i den røde hal v/sognepræst Jeanette Nymann Geller, og herefter siger vi farvel og tak for denne gang.

Praktisk info

Du får hele arrangementet inkl. overnatning på havnen for kun 350,00 kr. pr. person. (+ eventuelt tilkøb af strøm samt mad fredag aften som nævnt ovenfor)

Du kan tilvælge strøm for 40,00 kr. pr. person for hele weekenden, der er ikke strøm ved alle pladser. På grund af tidligere års overbelastning har vi besluttet, at strøm skal tilkøbes separat.

Bemærk at pladserne på Havnen er fra fredag til søndag reserveret træfdeltagerne. Øvrige autocampere vil blive henvist til den store flotte græsplæne bagved den Røde Hal, den ligger centralt ved alle faciliteter.

Caravan Tekniker Fredrik Nielsen fra Alt om Autocamperen vil være til stede hele weekenden. Der vil være mulighed for at få en snak med Fredrik, hvis man har spørgsmål til el-installationer i camperen.

Tilmelding og betaling – klik her

Vi ser frem til en hyggelig weekend.

Stemningsvideo fra træffet i September 2021:

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen