Kære Autocamperentusiaster

Vi er begejstrede over den store interesse, I har vist for vores spændende projekt med at etablere Ansager Autocamperplads. Vi ønsker at opdatere jer om fremskridtene i anlægsarbejdet og informere jer om, hvornår autocamperpladsen kan bookes og tages i brug.

Selvom vi har oplevet en mindre forsinkelse i tidsplanen på et par uger på grund af en regnfuld periode, der fulgte umiddelbart efter pladsens udgravning i marts måned, har anlægsarbejdet fortsat med stor fremdrift. Vi er glade for at kunne meddele, at servicearealet til tømning af gråvand og påfyldning af frisk vand er blevet etableret. Desuden er elinstallationen til strømudtag blevet nedgravet, og efter afsluttet sandpåfyldning er entreprenøren nu i gang med at etablere pladsens solide køreunderlag.

Vi ved, at I alle er spændte på at vide, hvornår pladsen er klar til brug, og hvornår I kan foretage jeres reservationer. Vi er glade for at meddele, at pladsen vil være fuldt servicemæssigt klar til uge 30. Det betyder, at I fra den 1. juni 2023 vil kunne foretage jeres bookinger og begynde at planlægge jeres kommende ophold på Ansager Autocamperplads.

Prisen per overnatning, inklusive strøm, vil være 160 kr. Dette giver jer adgang til alle de faciliteter, som pladsen tilbyder, så I kan nyde jeres autocamperoplevelse til fulde. Det er dog vigtigt at bemærke, at i festivalugerne 30 og 35 vil prisen for stellpladsen inkluderet strøm være 265 kr. Dette skyldes den øgede efterspørgsel i disse perioder, hvor der er særlige arrangementer og aktiviteter i området.

Vi ønsker at forsikre jer om, at hvis I allerede har henvendt jer med en forespørgsel om en plads, så er jeres kontaktinformation blevet noteret og registreret i den rækkefølge, vi har modtaget dem. I vil blive kontaktet angående jeres booking, så snart pladsen åbner for reservationer.

Ansager Autocamperplads er et projekt, vi har brugt meget tid og energi på at realisere, og vi ser frem til at byde jer velkomne. Vi vil sikre, at jeres ophold bliver behageligt og mindeværdigt, og vores dedikerede personale vil stå til rådighed for at imødekomme jeres behov og give jer den bedste service.

Vi ser frem til at dele denne nye destination med jer og skabe en fantastisk oplevelse for autocamperentusiaster i Ansager. Har I yderligere spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er I velkomne til at kontakte os.


Med Venlig Hilsen

Debbie Mathiasen

Ansager Hotel & Hytteby
Søndergade 2 – 6823 Ansager
Tlf: 75297050
E-mail: reception@ansagerhotel.dk

Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen