Ny GPS fra Garmin® International, Inc. En ny GPS-navigator specielt udviklet til mindre autocampere. Rejseentusiaster, eventyrlystne par og unge familier, der ønsker at udforske, kan drage fordel af CamperVans letlæselige skærm og de nye funktioner, som f.eks. Trendy Places™. Det giver mulighed for at droppe planlægningen og søge nye eventyrlige ruter. CamperVan er også den første enhed, der er udviklet specielt til autocampere. CamperVan har præinstalleret Green Guide fra Michelin™. Her viser din GPS billeder, beskrivelser og vurderinger for steder, der er værd at kigge nærmere på.

Garmin CamperVan – specielt udviklet til autocampere

“Da det bliver mere og mere populært at tage af sted i autocamper, satte Garmin sig for at lave en navigation, som er nem at administrere og stole på,” sagde Thiemo Weinschenk, Garmins produktansvarlige. “CamperVan anbefaler attraktioner undervejs og viser forudindlæste oversigter over campingpladser og autocamperpladser. Du behøver derfor ikke en masse planlægning. Det sørger Garmin for”.

”Vi er glade for, at vores Michelin Green Guide er blevet implementeret i Garmin CamperVan-enheden. Kunder kan altid se, hvor de bedste attraktioner langs ruten er, “sagde Philippe Orain, Michelins produktudviklingschef. “Vores trestjernede klassificeringssystem fra “interessant” til “turen værd” og fotos i høj kvalitet gør det lettere at finde de interessante steder.”

CamperVan viser vejen!

Ud over Trendy Places, Local Spots, Roadtrip Routes og Michelin’s Green Guide, viser Tripadvisor™-rejsevurderinger de mest populære restauranter, attraktioner og flere BirdsEye™-satellitbilleder et overblik og viser de veje og stier, som man ellers ikke ser. Det hele er integreret i enheden og hentes via Wi-Fi™ og uden abonnement.

Et forudindlæst bibliotek giver hurtig adgang til campingpladser og autocamperpladser. Herunder pladser fra ACSI™, Campercontact™, Trailer’s PARK™ og iOverlander™.

Stemmestyring

CamperVan har integreret stemmestyring, så navigationen kan følge anvisninger, når du siger “Ok Garmin …”. Derudover kan ´du downloade Garmin Drive™-mobilappen til smartphone med aktiveret Bluetooth®. Så kan du se beskeder, dele GPX-filer og få adgang til aktuelle brændstofpriser, trafik og vejr. Kompatibel med det trådløse Garmin BC™ 40 eller BC™ 30 bakkamera (sælges separat).

CamperVan fås i hele Europa til en vejledende pris på DKK 2.499. Se mere på Garmin

Garmins produkter gør det nemmere at navigere og har revolutioneret vejvisningen. Garmin vil designe brugervenlige og bærbare navigationsløsninger, der giver tids- og brændstofbesparende fordele for billister.

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her