AutoCamperRådets tidligere formand Helmut Madsen har desværre måtte trække sig fra bestyrelsen grundet sygdom. Helmut var udpeget af foreningen DK-Autocam, og det er med stor beklagelse at vi i bestyrelsen måtte tage afsked med Helmut, fortæller rådets næstformand Jørgen Nielsen.

Som nyt medlem i AutoCamperRådets bestyrelse har DK-Autocam nu udpeget Morten Jul Lægaard. Morten er 59 år, og ud over sit job, er Morten og hustruen Janette ivrige autocamperturister. Morten er i øvrigt en gammel kending i AutoCamperRådet, idet han tidligere har været formand, dengang udpeget af Dansk AutoCamper Forening. Morten er derfor godt rustet til opgaven.

På et netop afholdt bestyrelsesmøde i AutoCamperRådet, har bestyrelsen derfor foretaget en ny konstituering, hvor Morten Jul Lægaard er valgt som ny formand.

Jørgen Nielsen fortsætter som kasserer og næstformand. Flemming Stagis fortsætter som sekretær, Ole Berg som web-master, og desuden Ole Jul Andersen og Gert Melchiorsen som bestyrelsesmedlemmer.


Om AutoCamperRådet

AutoCamperRådet blev stiftet 11. december 2010. AutoCamperRådet er et samarbejdsprojekt, hvis formål er at fremme autocamperturismen i Danmark ved at tiltrække en større del af den voksende autocamperturisme i Europa.

AutoCamperRådet er uafhængig af kommercielle interesser og dets medlemmer er Dansk AutoCamper Forening, DK-AutoCam og Campervenner.

AutoCamperRådet arbejder for at få oprettet og udbygget et bredt udvalg af attraktive pladser, hvor autocampere kan overnatte. Gerne i naturskønne områder og/eller tæt på spændende bykerner, hvor byen, dens handlende og autocamperturisterne kan have gensidig glæde af hinanden.

AutoCamperRådet er et rådgivende organ overfor kommuner, institutioner, turistorganisationer, handelsstandsforeninger og andre, der ønsker at oprette sådanne pladser, og assisterer gerne med vejledning om markedsføring af pladserne.

Nyttige links

AutoCamperRådet
Dansk AutoCamper Forening
Campervenner
DK-AutoCam

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her