Ny forhandler, velkendte mærker

Camper Basen er din nye forhandler af autocampere på Sjælland. I samarbejde med TJ Camper i Hedensted har en ny forhandler i Hundested på Sjælland set dagens lys. Camper Basen sælger velkendte mærker som Ilusion, Globe-Traveller, Malibu, Clever Vans og ikke mindst de populære vans fra Pössl.

Henrik og Marlene Christensen, som har opbygget erfaring ved blandt andet udlejning af autocampere, har indgået et samarbejde med TJ Camper i Hedensted om salg af ovennævnte mærker på Sjælland. Det betyder, at du nu kan se de populære autocampere og vans i en indendørsudstilling og i en udendørsudstilling på Sjælland.

Erfaring og professionel rådgivning

Erfaring, der kan give dig tryghed. Du kan få glæde af de mere end 30 års erfaring med salg af nye og brugte autocampere, som TJ Camper har, og få professionel rådgivning af de 3 medarbejdere hos Camper Basen. Du får ligeledes mulighed for at købe det samme udstyr, som TJ Camper sælger i Hedensted og på den populære online shop – Camper shop. På Camper Shop finder du et stort udvalg af alt til autocamperen – både inde og ude.

Garantireparationer på eget værksted i Hundested

I forbindelse med opstarten af Camper Basen har Henrik og Marlene i samråd med Tonny og Mille fra TJ Camper besluttet, at kunderne også skal have mulighed for at få foretaget mindre garantireparationer på eget værksted i Hundested. Det betyder, at kunderne ikke længere er afhængige af, at de skal køre til Hedensted for at få foretaget garantireparationer på de mærker, som Camper Basen og TJ Camper forhandler.

Lad ikke økonomien sætte en stopper for din drøm om egen autocamper

Camper Basen tilbyder i samarbejde med TJ Camper finansiering af din nye eller brugte autocamper gennem Santander Consumer Bank eller Camping Finans (via Nordea Finance).

Både Santander Consumer Bank og Camping Finans tilbyder fleksible og konkurrencedygtige finansieringsløsninger, som tager udgangspunkt i dit behov.

Lad os hjælp dig med at give din drøm vinger

Drømme, der får vinger, er dem, vi husker resten af livet. Lad din drøm få vinger, og rejs ud i verden med en autocamper fra Camper Basen. Vi står klar til at hjælpe dig på adressen:

Bogbinderivej 2, 3390 Hundested

Du er også velkommen til at kontakte os pr. telefon på telefonnummer: 92152650

Og vi besvarer naturligvis også e-mail fra dig. Du er velkommen til at kontakte os på en af følgende e-mailadresser:

Vi glæder os til at se dig i Hundested eller høre fra dig på ovennævnte telefonnummer eller e-mailadresser.

Marlene og Henrik Christensen

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her