Efter mere end 35 år som folkevalgt politiker for Venstre lod Lars Løkke sig skille fra partiet ved årsskiftet. Med ét gav han sig lov til at tænke frit og mere ud-af-boksen i sit nye politiske netværk.

Han har et stort behov for at komme ud og genopdage sit land og møde danskerne i øjenhøjde for at hente ny inspiration. Det får han ved at køre på sommertur i en autocamper, der er hans rullende sommerbolig i et par uger.

Autocamperen er rendyrket luksus

“Det er rendyrket luksus. Man kunne flytte ind og bo her”, lyder det fra Danmarks tidligere statsminister. Og det gjorde han så, flyttede sine personlige ting ind i vognen, men først efter en gennemgang af camperens teknik leveret af Johannes Dahl fra Autocamp.

Efter gennemgangen af teknik og hvordan en moderne camper fungerer, sagde Løkke, at det virker meget intuitivt, så det skal nok gå. Til gengæld skal han lige vænne sig til den 7,40 meter lange Eura Mobil autocamper, der er noget større end den gamle.

Friheden ved at rejse rundt i autocamper kender Lars Løkke fra sin første tur i en lejet vogn. Det var i 2010, og camperen var 10 år gammel. Autocamperen, han i går flyttede ind i, er fabriksny og i en helt anden liga.

Fra Nyhavn til Skagen

Lars Løkkes rute rundt i sommerlandet er ikke lagt helt fast, men han startede fra Nyhavn i går og har planlagt at slutte i Skagen til Skt. Hans. Han kører gennem Sjælland, Lolland og Falster, Langeland, Fyn, sejler til Als og tager derfra turen op gennem Jylland.

Hold øje med Eura Mobil autocamperen fra Autocamp de næste par uger. Måske du er heldig at få dig en snak med Lars Løkke om, hvad der rører sig blandt danskerne. Hvor han overnatter vidste han ikke i går. Om det bliver ved marinaer, på autocamperpladser, campingpladser, eller om han holder for natten ved venners boliger, vil tiden vise.

6-8 ugers hårdt arbejde

Løkke skal arbejde med sin bog på hele rejsen. Om dagen vil han møde mange forskellige danskere, få de gode samtaler og om aftenen skrive om dagens oplevelser.

Efter rejsen i autocamperen kommer den intense gennemskrivning af manuskriptet, finpudsning af sprog og detaljer og aflevering til forlaget. Samlet betyder det 6-8 ugers hårdt arbejde, men af den sjove slags, som Løkke siger.

På det meste af rejsen vil hans hustru Sólrun og deres 2 hunde være ombord, så hvis vejret arter sig, bliver der vel også tid til lidt afslapning ind i mellem?

Løkkes lange politiske karriere

I sine godt 35 år i politik har Lars Løkke Rasmussen prøvet rigtig meget. Han har været: Statsminister, indenrigs- og sundhedsminister, finansminister, folketingsmedlem, amtsborgmester, 1. viceborgmester, byrådsmedlem som 21-årig, formand og næstformand for Venstre, formand for Venstres Ungdom o.m.a. Januar 2021 meldte han sig ud af Venstre og blev løsgænger. I juni 2021 stiftede han partiet Moderaterne.

Her kan du se autocamperen Lars Løkke kører i, det er en Eura Mobil Integra Line

Kilde: www.autocamp.dk

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her