I weekenden 10., 11. og 12. september 2021 kan du igen komme med til autocamperweekend på Asaa Havn. Weekenden byder på alt fra kaffe og kage til fest med live musik og lækker middag, mulighed for deltagelse i frivillig event, mulighed for vinterbadning, gudstjeneste og masser af hygge.

Ønsker du at deltage, bør du melde til snarest, da der er et begrænset antal pladser set i forhold til, hvor hurtigt de tidligere træf blev udsolgt.

Tilmelding og betaling til Asaa Havn træf 2021

Autocamperweekend med stor fest og god mad for kun 300,00 kr. pr. person

Autocamperweekenden starter fredag eftermiddag, hvor du kan ankomme fra kl. 14:00.

Fredag den 10. september

  • Kl. 16:00 fredag eftermiddag indleder vi med gratis kaffe og kage i ”den røde hal”.
  • Kl. 18:30 fredag er der fællesspisning i ”den røde hal”. Her kan du selv medbringe din mad og drikkevarer, men hvis du gerne vil slippe for at lave mad selv, kan du tilkøbe en gang mørbradgryde med kartoffelmos og/eller ris. Prisen for mad fredag aften er 75,00 kr. pr. person.

Lørdag den 11. september

  • Kl. 09:00 Gratis rundstykker i ”den røde hal”. 
  • Kl 10.00 Alt om Autocamperen event (i den røde hal)
  • Kl. 10:00 lørdag åbner Asaa Havnemuseum, og samtidig byder Asaa Vinterbaderklub på en kold dukkert med mulighed for saunaophold. 
  • Kl. 18:00 lørdag serverer Asaa Havn en lækker middag, og efterfølgende er der musik og dans. Musikken leveres af det lokale band Hopeless, som spiller frem til kl. 01:00.

Søndag den 12. september

  • Kl. 09:00 søndag er der rundstykker i ”den røde hal”. 
  • Kl. 10:30 afholdes der i den røde hal Gudstjeneste v/sognepræst Jeanette Nymann Geller, og herefter siger vi farvel og tak for denne gang.

Du får hele arrangementet inkl. overnatning på havnen fredag og lørdag for kun 300,00 kr. pr. person. (+ eventuelt tilkøb af mad fredag aften som nævnt ovenfor)

Træffet holdes på den smukke Asaa Havn. Lørdag aften spiller Hopeles op til fest i den hyggelige røde hal

Gratis events – sådan bliver du uafhængig af landstrøm i autocamperen

Alt om Autocamperen har i forbindelse med træffet besluttet, at vi tilbyder en GRATIS events for alle, som har lyst til at deltage. Eventen afholdes lørdag kl. 10:00 og varer cirka 90 minutter.

Hos Alt om Autocamperen har vi specialiseret os i strøm i autocampere. Vi vil fortælle lidt om, hvordan du bliver uafhængig af landstrøm i autocamperen. Vi vil blandt andet på storskærm vise, hvordan VictronConnect-appen fungerer. Du vil også kunne se en Lithium- installation , som den ser ud i virkeligheden og vi vil også vise, hvordan en battericomputer giver dig det perfekte overblik over strømmen i din autocamper.

Der vil være gratis kaffe og kage, eller øl og vand under eventen.

Eventdeltagere får en rabatkupon på kr. 300,00

Alt om Autocamperen ønsker Asaa Havn held og lykke med træffet, og for at gøre det endnu mere attraktivt at deltage, har vi besluttet at give alle deltagere til ovennævnte event en rabatkupon svarende til deltagergebyret 300,00 kr.

Rabatkuponen gælder i op til 6 måneder efter træffet. Den kan benyttes til rabatkøb af enten Victron SmartShunt-battericomputer til vejledende pris 1.189,00 kr. eller 1 stk. 100Ah Alt om Autocamperen-lithiumbatteri med frostsikring til vejledende pris fra 4.295,00.

Tilmeldingen til eventen sker på linket her:

Tilmelding og betaling til Asaa Havn træf 2021

Praktiske info

Du skal kunne forevise gyldigt Coronapas.

Drikkevarer må ikke medbringes lørdag aften. Asaa Havn står for baren, og du kan købe øl, vin, vand med mere til rimelige priser.

Vi håber at se en masse glade deltagere. Træffet er åbent for alle, uanset hvilken forening du er medlem af. Og er du ikke medlem af en forening, er du selvfølgelig også velkommen.

Træffet er åbent for alle, uanset hvilken forening du er medlem af. Og er du ikke medlem af en forening, er du selvfølgelig også velkommen.

Vi håber at se en masse glade deltagere.

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her