Daniel på 26 år har købt sig sin første autocamper – kontant!

1964

Daniel på 26 år er uddannet civilingeniør. Han har altid drømt om et liv med mere frihed. Allerede da Daniel var 20 år gammel, havde han sparet 200.000 kr. op. Han investerede opsparingen i aktier. Siden hen er aktiernes værdi steget så meget, at Daniel forventer at være helt økonomisk uafhængig allerede som 30-årig.

Daniel drømmer om mere frihed i livet

Drømmer man om frihed, hvad er så mere nærliggende end at købe sig en autocamper ? Derfor har Daniel nu købt sig en autocamper. Det er ikke mange 26-årige, som køber sig en autocamper kontant ─ men det har Daniel gjort, og han tager nu drømmen om frihed et skridt videre.

Alt om Autocamperen faldt over hans video om autocamperkøbet på YouTube. Her fortæller Daniel lidt om, hvad det koster at leve og bo i autocamperen.

Daniel har egen hjemmeside, hvor han giver “Pengetips”

På hjemmesiden skriver Daniel:

  • Jeg har haft en interesse for penge, forbrug og opsparing, lige siden jeg tjente mine egne penge som 11-årig.
  • Jeg har investeret i aktier, siden jeg var 20 år gammel, hvor jeg havde tjent og sparet 200.000 kr. op.
  • Jeg er uddannet civilingeniør med topkarakterer, men søgte et liv med mere frihed og begyndte at lave YouTube videoer på fuld tid i 2020.
  • Jeg brænder for at lære fra mig og hjælpe andre med at opnå mere kontrol over deres tid og frihed i deres liv.

Daniel tilbyder via hjemmesiden et online forløb, hvor man kan få gode råd og tips til, hvordan man opnår økonomisk uafhængighed.

Vi har ikke nogen erfaring med eller viden om onlineforløbet. Men ønsker du at vide mere om, hvad Daniel tilbyder, så fremgår det af siden, at man kan få en gratis demo på forløbet.

Du finder Daniels hjemmeside her: Danielspengetips.dk

Per Ræbild
Per har flere års erfaring i at køre autocamper. Per er primært tovholder i fællesskabet. Per har en del viden omkring IT og andet teknik, og Per deler gerne ud af sine erfaringer, både når han er hjemme, og når han er på tur rundt i europa i autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her