LISBETH ZIEGLER

Lisbeth Ziegler – som ikke har den helt store erfaring i autocamperlivet endnu, men som gerne tager på tur med Per for at få mest mulig erfaring. Lisbeth er den, der tager sig af af det skrivearbejde, der følger med at lave et fællesskab som Alt om Autocamperen. Det gælder artikler, nyheder, rejsebeskrivelser og så videre. Så har du noget, du gerne vil have skrevet om, men du ikke selv har lysten eller modet til at skrive det, så er du velkommen til at kontakte Lisbeth, som gerne skriver ud fra dine noter, en snak eller andet relevant.

Privat lever Lisbeth også af at skrive, da hun er selvstændig i Ziegler Communication, Lisbeth er tekstforfatter og translatør. Det bliver til mange forskellige opgaver som spænder lige fra oversættelser af EU-forordninger og direktiver til produktbeskrivelser for NIKE og mange andre store virksomheder. Desuden skriver Lisbeth blogindlæg og hjemmesidetekster for mange danske virksomheder. Lisbeth er mor til en enkelt datter, som læser Statskundskab på Københavns Universitet.

Lisbeth er uddannet tesktforfatter og translatør

Lisbeth er på grund af sit arbejde hurtig på tasterne, så har du noget, du enten ikke selv kan eller vil skrive, men som du gerne vil dele med de andre medlemmer af fællesskabet, så er du meget velkommen til at kontakte Lisbeth.

Rejseberetninger

Medlemsnyt

Vi må desværre aflyse Asaa Havn-træffet

Tiden nærmer sig for det populære træf på Asaa Havn. Vi er super glade og taknemmelige for at træffet er fuldt booket, og dette...

Observationer fra ferielandet ─ autocamperturister er kommet for at blive

Tekst og foto: Jan Mattsson For mange autocamperturister er der i denne sommer blevet ændret planer som følge af sundhedskrisen Covid-19, og rigtig mange har...

Pressemeddelelser

X