Forside Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik
Denne fortrolighedspolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere AltomAutocamperens brug af de oplysninger, du stiller til rådighed, når du bruger vores hjemmeside. Vi er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for AltomAutocamperens måde at behandle data på.

Samtykke
Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du tilmelder dig som medlem og til vores e-mailservice og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af fortrolighedspolitikken på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger vi indsamler
Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren.
AltomAutocamperen kræver, at medlemmer afgiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for at vi kan sende de ønskede e-mails til medlemmerne.

Deler vi oplysninger med tredjepart ?
Nej, vi hverken sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger, medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificérbare oplysninger med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte os selv og vores brugere.

Cookies
En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil.

Vi bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper os til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre vores hjemmeside og dermed skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indgår i vores logstatistik, kan du muligvis ikke bruge hjemmesiden.

Links
Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at AltomAutocamperen ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at AltomAutocamperen derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender AltomAutocamperen ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Meddelelse om ændringer
Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.