juli, 2019

12jul(jul 12)8:0014(jul 14)15:00VINfest - Borntaler Hof, D-67574 OsthofenSiden 2010 har nu 125 danske Campere med 245 personer ombord, deltaget i by-og vinfesten i Osthofen hos Ingrid og Benno Lang, skal du med i 2019 ?

Event detaljer

November 2018 – download PDF invitation

VIN fest – Borntaler Hof, D-67574 Osthofen den 12. til 14. juli 2019

Siden 2010 har nu 125 danske Campere med 245 personer ombord, deltaget i by-og vinfesten i Osthofen hos Ingrid og Benno Lang, skal du med i 2019 ?

Osthofen er en vin by ca. 75 km. syd for Frankfurt am Main, og ca. 10 km. nord for Domkirke byen Worms, og ligger på vestsiden af Rhinen, gennemskåret af hovedvej B 9.

På vingården er en officiel Stellplatz, som er registreret i BordAtlas, Promobil m.fl. med både Ver- und Entsorgung. Disse faciliteter skal du dog ikke påregne at kunne bruge fuldt ud under vinfest dagene, idet ejendommens gårdsplads fyldes med borde og bænke, scene til live musik, og arealer til produktion af madvarer. ELforsyning må du heller ikke påregne. En lille toiletbygning er indrettet i et hjørne af gårdspladsen – en lille træbygning med 2 toiletter og en håndvask, men altså ikke til toilet kanister tømning, det er noget man gør nede i byen på festpladsen.

Vinfesten strækker sig over 2 dage: fredag kan du spise grill stegte fiskefileter med diverse tilbehør, hertil drikker vi ejendommens hvide produkter, og lørdag spiser vi Dyreragout ( dyr af egen avl ) eller du kan få en Schnitzel, hertil ejendommens røde produkter.

Lørdag eftermiddag arrangeres traktor-vogn ture ud i vinmarkerne, og ved hjemkomsten går vi ind i ”probierstuben” og smager på ejendommens produkter. Enkelte kan allerede her udskrive en bestillings liste på varer til afhentning søndag formiddag.

Vil du med til vinfesten i 2019 ? så bør du være nede på ejendommen senest torsdag eftermiddag, men også gerne allerede onsdag den 10. juli, for som vinbondemanden siger, kom herop og drik noget vin, i stedet for alle de øller, som enhver kan se at I drikker nede på festpladsen. Tjaaa, det afhænger også af hvad vi kan klare med vore toiletkanistre, men det handler også om at få os etableret, før de tyske, hollandske og svenske Campere kommer myldrende ind. Du skal sørge for, at dine el-batterier er fyldt op, gylledunken og gråvandstanken er tømt, og ferskvandstanken er fyldt op, før du kører op til Borntaler Hof. Nede i byen lader det sig gøre på byens Festplads, – du skal bruge en 1 toms omløber til ferskvand.

I øvrigt er der 920 km fra Århus, nogen kører derned på et døgn, andre 2 til 3 døgn, og andre indpasser vinfesten i deres rejse ud/hjem eller til/fra noget andet.

Vil du med i 2019 ? så skriv en mail til mig på   karstenbh@outlook.dk

Hvad koster det spørger man ?

Stellpladsen fra onsdag til søndag, 8 Euro, som pålægges fakturaen (hvis man husker det) Fortæring fredag og lørdag under vinfesten, koster 10 – 15 Euro pr. næse pr. Aften, lidt afhængig af hvilke retter i vælger. Vinen du drikker dertil ca. 2 Euro pr. glas. Søndag giver vi 4 – 6 Euro pr. Flaske for, hvad mange synes, er super god vin.

Jeg tager ikke noget for min ”turledelse” så længe jeg kan nøjes med at kommunikere via e-mail. Jeg køber også vin, og får 5 % rabat, og det gør I også, når I køber mere end X kasser.

I juni 2019, vil jeg sende de tilmeldte yderligere information om vingården, og meget mere, se også den ajourførte hjemmeside på www.borntaler-hof.de her kan I også se den video, som Jenny og Kai optog, da de besøgte ejendommen for år tilbage.

Tidligere deltagere, der har ladet sig registrere i vin bondegårdens database, plejer i december hvert år at få et julebrev med flere informationer, nye prislister og meget andet.

Søndag ! hvad skal vi der er der nogen der spørger, ja hvis EuraMobil fabrikken ikke har fabriksferie, så kører vi derover, ca 35 km. Det finder jeg ud af i juni 2019.

Med camperhilsen

0100 Karsten

Tid

12 (Fredag) 8:00 - 14 (Søndag) 15:00

X