Vores medlemmer, Helle og Will, har besøgt Marsk Camp og har sendt os et tip om det, de mener, er Danmarks smukkeste autocamperplads. Og når vi ser billeder der fra og læser beskrivelsen på pladsens hjemmeside, så er vi også tilbøjelige til at give dem ret. Døm selv!

126 eksklusive autocamperpladser

Marsk Camp ligger midt i marsken og tæt på Rømø. Der er etableret 126 autocamperpladser med støbt fundament og strømstik. Pladserne fordeler sig på tre områder, så du selv kan vælge, om du vil vågne op med udsigt til søen eller have privat terrasse. På pladsen er der desuden toiletter, bad og vaskemaskine, og når du har kørt på stranden med din autocamper, er der også en vaskeplads, hvor du kan vaske sand og saltvand af igen.

Alle pladserne er med fast underlag samt et græsareal til ophold. Ydermere er der strømstik på samtlige pladser.

Du kan også få stillet sulten eller lysten til is, for pladsen har også både restaurant og iscafe. Du bestemmer selv, om du vil spise i restauranten, tage maden med hen til autocamperen, hvorfra du kan nyde udsigten til søen, eller du vil indtage den ved en af udkigsposterne på volden, hvorfra du kan nyde solnedgangen ved Vestkysten. Ved restauranten er der indrettet en gård, hvor der lejlighedsvis er mulighed for at nyde live musik. Nærmeste indkøbssted er cirka 2,5 kilometer fra pladsen.

Tæt på Nationalpark Vadehavet som er på UNESCOs Verdensarvsliste

Autocamperpladsen med den smukke udsigt ligger i Skærbæk tæt på både Rømø og Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Her finder du en helt enestående natur. Hvis du ønsker at se naturen lidt fra oven, så har du også mulighed for det. Bjarke Ingels Group har nemlig tegnet en smuk skulptur, som også er et tårn, der snor sig hele 25 meter op i luften. Her kan du altså både nyde den smukke arkitektur og ikke mindst naturen. Tårnet forventes at stå færdig i august 2021. Fra tårnet har du udsigt over Vadehavsøerne, eller De Frisiske Øer som de også hedder, og i klart vejr kan du se hele vejen til Esbjerg og Sylt. Hvis du ikke kan gå hele vejen op, så er der også en elevator i tårnet. Og skulle du lide af højdeskræk, er der også mulighed for at nyde udsigten på et af de lavere liggende niveauer.

Det berømte arkitektfirma Bjarke Ingels Group har tegnet denne smukke skulptur. Et tårn der snor sig hele 25 meter op i luften, hvor du kan nyde udsigten over Vadehavsøerne

Du kan naturligvis også nyde at gå en tur med fødderne i vandkanten eller hoppe en tur i bølgen blå. Selve Vadehavet indbyder i hvert fald til en tur i vandet. Hvis fuglelivet har din interesse og/eller du gerne vil se sort sol, så er stedet her også oplagt.

Marsk Camp ligger midt i marsken og tæt på Rømø

Har du fået lyst til at tage en tur til Marsk Camp og bo på en af de nyindrettede autocamperpladser, så får du en overnatning inkl. 2 voksne, Wi-Fi, hund og frit valg af placering for kun 125,00 kr. Hvis I er flere end 2 personer i bilen, skal du betale 15,00 kr. pr. person.


Kontakt:
Marsk Camp
Hjemstedvej 60
DK – 6780 Skærbæk
Tlf 7218 6780

E-mail welcome@marskcamp.com
Web https://www.marskcamp.dk/

Priser:
Pris kr. 125,00 – Inkl. 2 voksne, wifi, hund, frit valg af pladsplacering.

El pr. KwH 2,50 kr.
Bad (4 min.) 8,00 kr.
Vaskemaskine pr. vask 25,00 kr.
Tørretumbler pr. time 25,00 kr

Fotocredit: Marsk Camp

Lisbeth lever af at skrive. Hun er selvstændig i Ziegler Communication, Lisbeth er tekstforfatter og translatør. Det bliver til mange forskellige opgaver som spænder lige fra oversættelser af EU-forordninger og direktiver til produktbeskrivelser for NIKE og mange andre store virksomheder. Lisbeth arbejder Freelance for Alt om Autocamperen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her