julehilsen alt om autocamperen

2019 har på mange måder været et rigtigt godt år ikke mindst takket være vores mange loyale medlemmer. Vi er i løbet af året blevet endnu flere, og det betyder, at vi nu er oppe på snart 1800 medlemmer. Vi vil gerne benytte lejligheden til at byde velkommen til alle de nye, som har valgt at være en del af Alt om Autocamperen i løbet af 2019.

Vi håber, at 2020 bliver mindst lige så spændende og fremgangsrig som 2019. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste til fortsat at være et af de bedste fællesskaber, når det kommer til udveksling af gode råd, anbefalinger, autocampernyheder, hjælp til teknik og så videre både i Fællesforum på vores hjemmeside og på Facebook.

I året der er gået, har rigtig mange valgt at benytte sig af muligheden for at få internet i autocamperen ved hjælp af EZ’eren, og desuden har mange også benyttet sig af muligheden for at få ekstra strøm i autocamperen ved hjælp af lithiumbatterier. Heldigvis har vi vores egne eksperter, der altid står klar til at hjælpe med svar på både store og små problemer og spørgsmål, når det kommer til teknik omkring både internet, lithium og meget andet.

Vi har også i år oplevet, at rigtig mange af jer bidrager med nye pladser og opdatering af eksisterende pladser på vores pladskort. Vi ved, at mange har rigtig meget glæde af kortet. Vi sætter derfor stor pris på, at så mange af jer bidrager med oplysninger, som kan bruges til at opdatere pladskortet løbende, så det hele tiden er ajourført.

Vi vil hermed gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Måske skal du fejre julen eller nytåret i autocamperen? Du er meget velkommen til at dele dine jule- og nytårsoplevelser i autocamperen både i Fællesforum og i vores Facebook-gruppe.

Hvis du ønsker hjælp til at dele dine oplevelser med de øvrige medlemmer, så er du også velkommen til at sende en e-mail med billeder og/eller tekst til Alt om Autocamperen

Med glædelige julehilsner
Alt om Autocamperen

Knud, Lisbeth, Fredrik, Ole, Sten og Per