KNAUS præsenterer i 2020 bandt andet en ny model L!VE I. En ny helintegreret trendsætter hvad angår design og pris

Nye forhandlere af KNAUS på det danske marked! Til den nye sæson 2020, der lige er startet den 1. september 2019, udvider KNAUS med helt nye forhandlere på det danske marked.

Sammen med den eksisterende forhandler af KNAUS AUTOCAMPER, PB Autocamper i Allingåbro, skal Campinggården Ormslev ved Århus og Antons Campingcenter i Videbæk også repræsentere det i forvejen kendte mærke KNAUS på det danske marked.

De to nye forhandlere, der i forvejen er garvede forhandlere af KNAUS caravan, ser store muligheder i at få autocampere ind i butikken og ser frem til et godt samarbejde.

Til sæsonen 2020 kommer KNAUS Autocampere med masser af nyheder, der kommer til at præge et i forvejen stærkt voksende autocampermarked. Her er fokus sat på den nye helintegrerede L!VE I.

”High-Lights” i sæsonen er:

  • I segmentet fuldintegrerede autocampere præsentere KNAUS en ny model L!VE I. En ny trendsætter hvad angår design og pris. Den nye model kommer med et helt nyt udtryk og en helt ny front, som helt sikkert vil få nye kunder til at spærre øjnene op. Masser af tilbehørsmuligheder og smarte pakkeløsninger er med til at løfte denne nye serie ind på markedet til nogle skarpe priser.
  • Også indenfor segmentet ”kassebiler” er KNAUS stærk og bringer også her en masse nyheder ind på markedet. Den nye BOXLIFE med 5 nye indretninger og en ny BOXSTAR XL der er den høje version. BOXLIFE er den lille smarte og rummelige autocamper, der nemt bringer dig rundt i byerne, har fantastiske køreegenskaber, masser af plads og gode muligheder for individuelle løsninger.
  • KNAUS SKY TI Platinum Selection er en helt ny model, der også kommer til at sætte sit præg på det danske marked. En komplet udstyret delintegreret autocamper der er en rigtig ”allrounder”, der kombinerer plads med komfort og design. Denne nye kampagnemodel vil helt sikkert blive set og hørt og er som nævnt komplet udstyret, så alt hvad hjertet kan begære er standard til rigtigt stærke priser.