pintrip, autocamperpladser

De to iværksættere, Henriette og Peter Rask, havde valgt 1. april 2019 som startdato for deres nye koncept – Pintrip. Der er gået mange måneders intens arbejde forud for denne officielle startdato.

Pintrip er autocamper-turistens guidebog til overnatninger og oplevelser. De mange overnatningssteder er gratis, når du har købt Pintrip-vignetten. Sammen med vignetten modtager du en guidebog, som beskriver de cirka 180 værter med tilsammen cirka 500 autocamperpladser, samt de mange ting du kan opleve ved og omkring de enkelte pladser. Prisen for bogen og vignette er kun kr. 225,00 – dertil kommer naturligvis fragten. Men herefter må du benytte pladserne, alt det du vil hele året – helt gratis.

Brugernes oplevelser af Pintrip

Mange autocamperbrugere havde allerede på forhånd købt Pintrip-bogen, og konceptet blev også flittigt markedsført, ikke mindst på de sociale medier – derfor var forventningerne hos brugerne naturligvis skruet i vejret. Det var derfor med en vis spænding, at man afventede de første meldinger fra autocamperbrugerne. Ser man på de mange tilkendegivelser, der i disse dage slås op på de sociale medier, så ser det ud til, at Pintrip kan blive en stor succes.

Vi har her udvalgt et lille udpluk af autocamperbrugernes oplevelser af Pintrip-pladser:

Marion skriver på Facebook:
– Pintrip har en fantastisk oplevelsesbog! Bogen er fyldt med steder såsom gårdbutikker og meget mere. Alle disse steder tilbydes autocampere gratis overnatning. Vi har lige haft vores første nat hos Knaplund Destilleri, nr. 104. Vi fik en herlig rundvisning. Vi mødte Tiger – en stor Texas Longhorn-tyr. Vi købte og prøvede en af deres gin i aftes! Herlig afslutning på en herlig dag.

Pintrip, autocamperpladser, knaplund distilleri
På Knaplund destilleri kan du både få en god gin, og også møde denne prægtige tyr, Tiger


Mona skriver på Facebook:

– Vi er på Pintrip her i påsken. Vi holder som gæst nr. 2 på plads 191. Stofmøllen på Fyn. Det er et dejligt sted med masser af stof, loppe- og antikmarked i en gammel mølle. Vi har mødt de rare og venlige værter, og vi kan varmt anbefale denne plads.

pintrip, autocamperpladser, stofmøllen
Den idylliske stofmøllen i Aastrup på Fyn, anbefales af Pintrip bruger


Leif skriver på Facebook:

-Vi har i nat været ved Varde Ådal Lam. Det er et dejligt roligt sted med flinke værter.

pintrip, autocamperpladser, ådal lam
Ådal Lam, en af Pintrip-pladserne hvor du kommer tæt på dyrene


Jonas skriver på Facebook:

Refsvindinge Bryggeri på Fyn, Pintrip nr. 177: da vi ankom, tænkte vi, om vi mon var det rigtige sted, for det var jo bare et lille hus og en baggård. Men vi blev vist om bag huset, hvor der var en have med hytter og bålplads til fri afbenyttelse. Her var både hyggeligt og god stemning, og vi fandt os til rette med en af bryghusets øl i hånden. Værterne på bryggeriet er de mest gavmilde, rare folk, og om aftenen var vi så heldige, at der var livemusik p.g.a. forberedelser til deres 134 års fødselsdag. Der var god plads til børnene, der løb omkring, som det passede dem. Der var is til børnene og gode øl til de voksne. Her var en hyggelig nede på jorden-stemning, og vi er ret sikre på, at vi kommer igen – både for øllene og menneskerne.

pintrip, autocamperpladser, refsvindinge bryggeri
Refsvindinge Bryggeri – en hyggelig nede på jorden stemning skriver Jonna


Jytte skriver på Facebook:

Vi havde en overnatning på Skovgaard. Det er en fin plads med en fantastisk gårdbutik. Vi fik endda en ekstra oplevelse med, da de lukkede køer på græs om lørdagen.

pintrip, autocamperpladser, skovgaard
Værtsparret fra Skovgaard. Pintrip-brugerne roser stedet


Tage skriver på Facebook:

Har lige overnattet hos Møllevangs Gårdbutik og Ismejeri. Asta og hendes mand var utroligt imødekommende og venlige, så det var et rigtig rart sted at være. Og man kunne gå, som det passede en, blandt gårdens dyr. Kommer helt sikkert igen. Prøv det!

Værterne på Møllegården. Her finder du både gårdbutik og ismejeri

Hvordan opstod ideen til Pintrip?

Henriette og Peter beskriver på deres hjemmeside, hvorfor de gik i gang med at udvikle Pintrip-konceptet:

-Det er noget helt særligt at eje en autocamper. Det er følelsen af frihed, når kun vejen sætter begrænsninger for, hvor turen går hen. Det er følelsen af uafhængighed, når du selv bestemmer, hvor du vil parkere for natten, og hvornår du vil køre videre. Det er ikke kun en rejseform, men en måde at leve på.

Det er på præcis den måde, vi sammen med vores tre drenge har udforsket Europa og Danmark. I autocamperen, pakket kun med os og det mest nødvendige, har destinationerne været både korte og lange, men altid med det samme formål; at køre ud i det blå. For nogle år tilbage rejste vi sammen Frankrig tyndt. Vi ville opleve det autentiske, færdes blandt de lokale og samtidig have trygge omgivelser, når vi skulle overnatte i vores camper.

Men hvordan finder man lige det?

Svaret fandt vi i form af en rejseguide, der åbnede det franske landskab op for os. Fra vingårde til strudsefarme, bisonfarme, keramikere og små landbrug.

Efter mange fantastiske overnatninger fik vi Frankrig helt ind under huden og vendte hjem til Danmark. Men der var sket noget undervejs. Drømmen om Pintrip var opstået.

Vi synes, at alle autocamperturister skal have mulighed for at opleve det autentiske Danmark. De skal ud ad de små veje og finde de gemte skatte undervejs. Det er derfor, vi har skabt Pintrip, som garanterer unikke oplevelser. Alle vores værter er særligt udvalgte, og vi lover, at der er noget for enhver smag.

Pintrip tager presset fra de større etablerede autocamperpladser

Tilvæksten af autocampere i hele EU betyder, at der i perioder er stort pres på de etablerede autocamperpladser. Derfor kommer Pintrip-konceptet på det helt rette tidspunkt, og det vil være med til at tage noget af presset på de etablerede pladser i højsæsonen.

Selvom du måske ikke lige har planer om at besøge en Pintrip-plads, så opfordrer Alt om Autocamperen alle autocamperbrugere til at bakke op om Pintrip-konceptet. Ved at købe bogen bidrager du til at dette fantastiske koncept finder fodfæste – det vil gavne de danske autocamperbrugere, men også autocamper-turister fra vore nabolande.

Links:
Pintrip hjemmeside
Her køber du bogen
Pintrip på facebook

Alt om Autocamperen er bekendt med de opgivne brugeres fulde navne og facebookprofiler, men vi bringer dem anonymt her på siden.