årets autocamperfoto

Har du taget årets autocamper-foto 2018?

Har du et flot autocamper-foto, som er taget under sydlige himmelstrøg, et foto af din autocamper ved Vesterhavet, eller et godt foto af en autocamperplads, et stemningsbillede der illustrerer, hvad det gode autocamperliv er for dig – eller måske et helt andet motiv med autocamperen, kun fantasien sætter grænsen, hvis du ønsker at deltage i Alt om Autocamperens fotokonkurrence.

Vores liv med autocamperen folder sig ud i alle afkroge af verden, og uanset om du er øvet fotograf eller blot er glad for at tage billeder, så kan du deltage i konkurrencen.

Autocamper-foto bliver i sagens natur ofte taget af de meget berejste autocamperfolk, og næsten alle har kameraet med og/eller har kamera i deres SmartPhones – mange deler allerede flittigt fotos i diverse Facebookgrupper. Er du iblandt dem, så har du nu ydermere mulighed for at deltage i Alt om Autocamperens fotokonkurrence. Det er dog ingen betingelse for at deltage i fotokonkurrencen, at du deler dine billeder på Facebook.

Flotte præmier til de 5 flotteste autocamper-foto

Alt om Autocamperen sætter præmier på højkant til værdi af kr. 5.000,00 – de 5 bedste autocamper-foto belønnes med en af disse fine præmier:

1. præmien vinder et Scholl Shiatsu Massagesæde til en værdi af 1.699,00

2. præmien vinder en EZV4 Wifi HotSPot Extender til en værdi af kr. 1.199,00

3. præmien vinder en Rustfri stål hårtrimmer fra Amerikanske Wahl til en værdi af kr. 999,00

4. præmien vinder en Luksus hårtørrer fra schweiziske Valera til en værdi af kr. 599,00

5. præmien vinder et Deluxe Rejsetrimmer-sæt til en værdi af kr. 299,00

Hvem er juryen?

Juryen består af de 6 personer i Alt om Autocamperens ledelse. Først vælger de 6 personer hver deres 5 favoritbilleder iblandt de indkomne autocamper-foto, de 5 udvalgte fra hvert jurymedlem går videre til 2. runde. Dernæst kan hvert jurymedlem i 2. runde afgive point til 3 billeder med følgende point: 5, 3 og 2 point. Disse point lægges sammen, og de 5 billeder med flest point vinder præmierne. Er der pointlighed, bliver der trukket lod om placeringen.

Hvordan deltager du, og hvad er tidsfristen?

Du udfylder formularen herunder med dit navn + e-mail, vedhæfter billedet og klikker på upload. Konkurrencen slutter 7. januar kl. 24:00, og vinderne offentliggøres senest 18. januar 2019.

Må vi benytte dit autocamper-foto?

Har du et godt autocamper-foto? På Alt om Autocamperens samt på AutoCamperRådets hjemmeside har vi ofte brug for autocamperrelevante billeder til at illustrere bl.a. artikler og lignende. Derfor vil vi gerne bede dig tage stilling til, om vi må benytte dit billede, såfremt vi får brug for det. Ønsker du ikke vi benytter det, bedes du blot angive det ved at vælge det fra på formularen herunder.

Udfyld formularen herunder, og vedhæft de billeder du ønsker at have med i konkurrencen. Hver deltager må deltage med 1 til maks 10 billeder. Afslut med at klikke på “Send foto” knappen nederst

Fotokonkurrence_2018
Maximum upload size: 150MB
(Her kan du tilføje en eventuel beskrivelse eller note om billeder - ikke obligatorisk)

Links:

Du kan studere præmierne på nedenstående links:

1. præmie – Scholl Massagesæde fra Zandras.dk
2. præmie – EZV4 Wifi fra Alt om Autocamperen
3. præmie – WAHL Hårtrimmer fra made4men.dk
4. præmie – VALERA Hårtørrer fra matas.dk
5. præmie – WAHL Rejsetrimmer-Sæt fra Zandras.dk