medlem, autocamper, fællesskab

Alt om Autocamperen er mere end blot et ”lille” autocamperfællesskab. Forleden dag nåede vi medlem nr. 1.000. Vi er virkelig glade for, at så mange har lyst til at være en del vores fællesskab, og vi glæder os hver eneste dag over, at så mange af jer deltager i debatter på Fællesforum og bidrager med stort og småt både i Fællesforum og på vores Facebookgruppe.

Rigtig mange af vores medlemmer er både med i Fællesforum, men også i en af fællesskabets Facebookgrupper, hvor I også bidrager flittigt. Det er dejligt for os, der bruger vores fritid på at få fællesskabet til at fungere i det daglige, at så mange af jer tager del i det hele både ved at bidrage aktivt, men også ved blot at benytte de mange muligheder, som fællesskabet efterhånden byder på. Læs nærmere om nogle af fællesskabet, Alt om Autocamperens muligheder herunder.

Fællesforum
Fællesforum er vores online forum, hvor alle kan bidrage med stort og småt. Her er forumansvarlig, Ole Poulsen altid behjælpelig, hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger forum, og han er også klar til at besvare mange spørgsmål omkring camperen, teknik, IT og meget mere. Og heldigvis får Ole hjælp af mange af vores medlemmer, når det kommer til at svare på eller debattere emner i Fællesforum.

Linksamling på Fællesforum og Facebook
På Fællesforum og i vores Facebookgruppe finder du også en stor samling af link om stort og småt. Det kan være pladser, steder at besøge, gode råd, og meget meget mere. Her er vores Google-ekspert, Knud Bay altid klar, hvis du søger efter noget på internettet, som du ikke selv kan finde frem til. Du er også meget velkommen til at benytte et eller flere af de mange links, som allerede ligger klar i Fællesforum og på vores Facebookgruppe.

Pladskort
Sten Sørensen er manden bag vores omfattende pladskort, som giver dig en helt unik samling af autocamperpladser af alle slags i hele Europa. Kortet finder du også i Fællesforum, og her kan du se billeder af, læse om pladserne, deres faciliteter, priser og alt andet, som der er oplysninger om. Har du selv kendskab til en autocamperplads, som du synes, skal fremgå af vores kort, så er alle bidrag velkommen. Sten lægger gerne pladserne ind, hvis du bidrager med oplysningerne. Mange medlemmer og naturligvis også nogle af os, der står bag Alt om Autocamperen har bidraget til den store samling af autocamperpladser, og Sten har udarbejdet kortet og sørger for løbende udvikling, vedligeholdelse og opdatering af kortet. Sten har igennem længere tid udviklet på en ny mulighed på kortet, denne vil give kortet en unik planlægnings mulighed for alle medlemmer.

Hjælp til bilen
Har du spørgsmål omkring din bil, så er Frederik Nielsen altid klar til at besvare dem. Stil spørgsmålet i Fællesforum eller på vores Facebookgruppe. Frederik har stort indblik i autocampere, og arbejder med dem til daglig. Derfor kan det også godt være, at Frederik først besvarer dit spørgsmål, når han er færdig på job, men til gengæld får du også altid et kompetent svar. I mellemtiden er det muligt, at andre medlemmer af fælleskabet allerede har svaret på dit spørgsmål, hvilket jo bare er et ekstra plus.

Nyt website
Alt om Autocamperen har siden opstarten af fællesskabet haft en hjemmeside, hvor du kan læse artikler, se nyheder, finde relevante informationer og meget mere. Denne hjemmeside har Per Ræbild bygget op, og for nylig er  hjemmesiden opdateret, så den i dag fremstår i et helt nyt og flot design. Du finder mange nyttige informationer og artikler på siden, og har du lyst til selv at bidrage med noget, som du synes, der kunne være relevant at få ind på siden, så er du meget velkommen til at skrive til Per.

Alt om Autocamperens Webshop
Alt om Autocamperens webshop finder du blandt andet den populære EZV4 Wifi extender, som giver dig mulighed for at forbedre dit internet, når du er på farten. Og du finder også hjælp til bestilling af f.eks. Franske Miljømærker. Shoppen er i stadig sin spæde opstart, og sortimentet er derfor lidt begrænset, men sortimentet udvides over tid.

Artikler og rejsebeskrivelser
Alt om Autocamperen har også sin egen skribent, som står bag rigtig mange af de artikler og rejsebeskrivelser, der bliver lagt ind i Fællesforum og på hjemmesiden. Lisbeth Ziegler skriver en del af det, og arbejder til dagligt med at skrive tekster, så hun har derfor et godt udgangspunkt for at bidrage hertil. Skulle du have lyst til selv at skrive en rejsebeskrivelse, indlæg, artikel eller andet, så er du velkommen til at kontakte Lisbeth. Og har du noget, som du gerne vil have skrevet om, men har måske ikke selv tiden, lysten eller muligheden for at skrive, så kontakt Lisbeth.

Tak- og hjertelig velkommen til såvel nye som eksisterende medlemmer.