åbent hus, skandic, 15 års jubilæum

Skandic Reisemobile i Flensburg inviterer alle til Åbent hus i weekenden lørdag den 17. marts samt søndag den 20. marts 2018.

De mange kendte mærker og det store udvalg i forskellige prisklasser er årsagerne til, at mere end 90.000 personer har besluttet sig for at blive kunde hos Skandic & Nordic Reisemobile. På grund af det årelange samarbejde med forskellige banker er det også muligt at opnå attraktive og fair lånemuligheder.

Skandic har 15 års erfaring inden for værkstedsservice, autocamper- og campingvognteknik samt serviceydelser, og ikke mindst taksering ved skader på mange forskellige mærker. Dette er også kun muligt, fordi Skandics medarbejdere har en høj grad af tekniske uddannelser hos de pågældende producenter. Alene på Skandic´s værksted er der beskæftiget 3 uddannede mestre.

Skandics værkstedsmester er formentlig den eneste autoriserede taksator for autocampere/campingvogne i Nordtyskland. Skader og værdiansættelser bliver udført professionelt.

skandic, åbent hus, 15 års jubilæum, alkoP.g.a. den høje, tekniske standard på værkstedet er det også lykkedes Skandic at blive den eneste Premium forhandler for Goldschmitt og AL-KO. Det betyder, at de kan tilbyde luftfjedre, fuldluftfjedre, undervognsbehandleringer og hydrauliske støtteben for Goldschmitt eller AL-KO. Skandic har også deres eget kontrolapparat, hvor de GRATIS kan tilbyde  at veje køretøjerne digitalt med vejning af både for- og bakakslerne. Skandic kan betjene næsten alle mærker på deres værksted. Der tilbydes garanti- og serviceydelser for ikke mindre end 9 forskellige mærker, som Skandic repræsenterer.  Dette gælder også for kunder, der ikke nødvendigvis har købt hos Skandic.

Hvad der også kendetegner Skandic & Nordic Reisemobile er, at montører  og 3 lærlinge er uddannet inden for området motorkøretøj- og campingvogn/autocamperteknik. Dette er muligt via samarbejde med ”Handwerkskammer Flensburg”.

scandic, åbent hus, 15 års jubilæumSkandic har også en særdeles velassorteret campingbutik. Der finder du alt i tilbehør, fortelte af forskellige mærker og meget mere.

Skandic tilbyder nu også udlejning af autocampere. Der findes både autocampere til 6, 4 eller 2 personer.

Slå vejen forbi Flensburg i weekenden lørdag den 17. marts eller søndag den 18. marts 2018. Du kan læse mere på Skandics hjemmeside.

Link
Presse Skandic 15 års jubilæum
Invitation og jubilæums folder