vendelbo vans, autocampere, åbent hus

I weekenden lørdag 10. og søndag 11. marts er du inviteret til at se på alle de mange spændende 2018-modeller i autocampere fra Bürstner, McLouis, Elnagh, Dethleffs, Sunlight, GlobeCar og Roadcar.

Vendelbo Vans i Tårs holder åbent hus for alle, og du er også velkommen til at benytte autocamperpladsen helt gratis i denne weekend. Der er også gratis morgenkaffe og rundstykker på værkstedet kl. 9:00 både lørdag og søndag. Har du lyst til hyggeligt samvær lørdag aften, serverer Vendelbo Vans slagtermesterens helstegte pattegris med tilbehør og drikkevarer for kun 159,00 kr. per person (husk at tilmelde dig seneste 7. marts, hvis du vil være sikker på, at der er mad og drikke til dig).

Udstilling inde og ude
Den permanente indendørs udstillingshal på Industrivej 2 er denne weekend helt fyldt op med nye og brugte autocampere. Vendelbo Vans har tømt værkstedet, så det er fyldt op med topklargjorte nye og brugte autocampere denne weekend. Af de 90 stk. autocampere, der er på lager i øjeblikket, finder du denne weekend de 35 stk. indendørs, så uanset vejrets luner er der god mulighed for at sammenligne de enkelte modeller.

Udstyr og tilbehørsbutikken
Der er selvfølgelig åbent i tilbehør- og udstyrsbutikken hele denne weekend. Oplev de mange nyheder og de gode tilbud. I år vil Vendelbo Vans også have flere modeller af de populære lufttelte opstillet, så du kan se, hvor nemt det kan gøres, når det kobles på markisen. Der netop kommet rigtige mange udstyrsnyheder hjem, så på udstyrs siden er det lang tid siden, at Vendelbo Vans har præsenteret så mange nyheder som i år.

Værksted
Mange af Vendelbo Vans dygtige medarbejdere vil være til stede på værkstedet denne weekend, de vil gerne svare på tekniske spørgsmål, ligesom de gerne aftaler tid for dit næste service, uanset om det drejer sig om bildelen eller bodelen.

GRATIS KAFFE OG RUNDSTYKKER PÅ VÆRKSTEDET KLOKKEN 09:00 BEGGE DAGE

Overnat i din egen autocamper
Der er mulighed for, at du kan komme og overnatte i din egen autocamper hele året hos Vendelbo Vans på deres autocamperplads. I denne weekend er også parkeringsarealet på nabofabrikken inddraget, hvilket betyder, at der er plads til alle. Det er ganske gratis at benytte pladsen i denne weekend, og du er meget velkommen til at få gratis kaffe og rundstykker kl. 9:00 begge dage på værkstedet.

Badeværelser ved overnatningspladsen
I forbindelse med autocamperpladsen indviede Vendelbo Vans sidste år på denne tid 2 nye badeværelser, som begge har lækker gulvvarme og klinker og fliser overalt, thermostatblander til bruserne og nye toiletter. Det ene toilet/bad har adgang fra udstillingshallen (åbningstiden), hvorimod det andet, som er lidt mindre, har udendørs adgang, og derfor er åbent 24/7. Ved siden af i gangen er der et stort bord, hvor du kan klare opvasken på gammeldags vis, og der er ligeledes installeret vaskmaskine til fri afbenyttelse i åbningstiden, når du besøger autocamperpladsen.

Slagtermesterens helstegte pattegris
Lørdag aften kl. 18:00 omdanner Vendelbo Vans værkstedet til et hyggeligt lille spisested på 1000 kvm, og den lokale slagtermester skærer for og disker op med masser af lækkert tilbehør. Der er sørget for øl, vin og sodavand, så det eneste, du selv skal medbringe, er godt humør. Prisen per person er 159,00kr. (tilmelding senest 6. marts).

Bustur fra Sjælland
Er du så uheldig at bo modsatte ende af Danmark (Sjælland), så er der mulighed for at tilmelde Vendelbo Vans bus, som kører fra Sjælland lørdag morgen. I ankommer til Tårs omkring ved 13:00-tiden, og der er god tid til at opleve de mange autocampere, udstyr mv., inden den hyggelige aften med pattegris starter kl. 18:00. Vendelbo Vans har sørget for, at I kan overnatte i en af deres opvarmede campingvogne på pladsen udenfor, og der er selvfølgelig mulighed for brusebad om morgenen. Efter morgenbordet kører bussen igen mod Sjælland omkring kl. 11:00, og alt dette får I for 359,00kr. per person. Af hensyn til køre hviletider osv. er der ikke mulighed for opsamling undervejs, men der vil være påstigning på rastepladsen ved motorvejen i Karlslunde, Slagelse, på Fyn og i Vejle-området.

Enkelte ledige pladser!
Tilmelding til busturen fra Sjælland skal bookes senest 7. marts af hensyn til Vendelbo Vans planlægning med bus og overnatning. Der er direkte tilmelding på e-mail ot@vendelbo-vans.dk. Husk a skrive dit telefonnummer i din e-mail, så ringer Otto dig op, og du kan evt. også ringe til Otto på tlf. 60602837.