Alt om Autocamperen – nytårshilsen. Nu er der ikke mange timer til, at det gamle år går på hæld, og et nyt år tager sin begyndelse. Jeg kan på holdet bag Alt om Autocamperens vegne kun sige, at vi alle sammen glæder os rigtig meget til at springe ind i 2018 sammen med jer alle sammen.

Vi har haft et forrygende autocamperår i 2017. Igen i år er der hele tiden strømmet nye medlemmer til, og nu er vi oppe på hele 830 medlemmer af fællesskabet. Vi er både overvældede, taknemmelige og ikke mindst glade for, at så mange har lyst til at være en del af fællesskabet omkring vores fælles interesse – at køre autocampere og nyde det frie liv.

Desuden opnåede vi også i 2017 at blive en del af AutoCamperRådet. Vi har ad den vej nu mulighed for, at være med til at gøre en forskel og dermed arbejde for endnu bedre forhold for alle os autocamperbrugere i Danmark. Desværre har vores engagement i AutoCamperRådet også haft en lidt kedelig effekt på vores fællesskab, Alt om Autocamperen, idet der har været mange store, tidskrævende opgaver, som skulle løses. Dette har været årsag til, at vi ikke helt har nået det, vi havde regnet med i vores eget fællesskab. Men vi har vurderet, at det har været indsatsen værd, og vi ser nu frem til at indfri mange flere af vores mål i 2018 i stedet for.

ALT OM AUTOCAMPEREN BLEV I 2017 EN DEL AF AUTOCAMPERRÅDET

Noget af det, vi vil arbejde med, er, at vi vil ”udnytte” vores mange gode kontakter, som vi allerede har oparbejdet gennem vores forholdsvis korte eksistens, til at samarbejde med de forskellige autocamperforeninger om bedre forhold for autocamperbrugere i Danmark, således at vi alle kan få endnu mere glæde af vores autocampere, når vi er ude i det ganske land for at mærke friheden og nyde glæden ved vores liv som autocamperbrugere. Dette skal naturligvis også komme alle de mange autocamperbrugere fra vores nabolande til gode, når de besøger vores lille land.

Havde dette nu været en del af hendes majestæt Dronning Margrethes nytårstale, så have vi sendt en hilsen til ”Søens folk”. Vi vil i stedet sende den til alle jer ”landevejens folk”, og med denne hilsen vil vi gerne bringe et ønske om et rigtigt godt nytår til alle i vores fællesskab med håbet om endnu et godt autocamperår. Vi både skrives, høres og tales ved i det nye år, hvor vi fortsat kan dele vores mange erfaringer og oplevelser med hinanden. Samtidig glæder vi os til at ses og mødes ude i det ganske land – og ja sågar også ude i verden, som vi også har gjort det i indeværende år.

På hele holdets vegne – Godt nytår

Per Ræbild