autocampertræf, søndervig, autocamper

Autocampertræf – ny tradition i Søndervig. I april 2017 indviede Søndervig Camping 12 nye pladser, som er forbeholdt autocampere. Ikke mindre end 100 autocampere deltog i festlighederne omkring indvielsen af de nye pladser. Takket være den store opbakning og succes i forbindelse med indvielsen har Lise og Robert, som er værter på pladsen, valgt at afholde endnu et træf forbeholdt autocampere. Alle er inviteret, og det er en god anledning til at mødes og hygge sig på tværs af foreninger og tilhørsforhold. Som udsendt for AltOmAutocamperen kan vi i hvert fald fortælle, at vi sidste år både hyggede os, snakkede med en masse andre autocamperbrugere, og oplevede både Søndervig, fælles gåture langs det skønne Vesterhav og bål og fællessang.

Vesterhav, bålhygge og fællessang med skumfiduser og kaffe på kanden

Der er lagt op til en weekend med masser af hygge og behageligt samvær, når det søde værtspar igen inviterer til træf for autocampere. I år finder træffet sted fra fredag 20. april til søndag 22. april, og forhåbentlig har værterne igen i år sørget for, at den smukke aftensol fordriver skyerne, så alle kan nyde solnedgangen over Vesterhavet både fredag og lørdag aften.

I 2017 SAMLEDE SØNDERVIG CAMPING OVER 100 AUTOCAMPERE TIL INDVIELSEN.

Der er i igen lagt op en fælles gåtur lørdag morgen for de morgenfriske, guidet byrundtur i Søndervig, og fælles bålhygge både fredag og lørdag aften. Søndag morgen kan alle de morgenfriske komme med på en frisk cykeltur i området, og turen vil helt sikkert byde på mange spændende oplevelser og indtryk. Prisen er kun kr. 125,00 pr. nat pr. autocamper, og så er der adgang til alle faciliteter undtagen el og bad. Men det kan naturligvis tilkøbes, og er man til luksus, kan man tilkøbe privat badeværelse på pladsen.

Værterne på Søndervig Camping

Det, der for Lise og Robert Kroning og deres to børn, begyndte med drømmen om en campingplads, er nu blevet til lidt mere end det. I 2017 indviede parret nemlig et afsnit forbeholdt autocampere på deres skønne campingplads, der ligger kun godt 500 meter fra Vesterhavet. Og lige så tæt på selve Søndervig. Desuden ligger Ringkøbing Fjord også i gåafstand, og man har dermed en ideel placering, uanset hvad man mest er til, når man tager på tur i sin autocamper.

Lise og Robert er de hyggelige værter, der tager imod, når man ankommer til Søndervig Camping. Parret har haft campingpladsen siden 2002, og da de selv tidligere har kørt autocamper, så har de en god fornemmelse af, hvad det er, autocamperturister søger, når de skal finde et sted at holde enten for natten eller for flere dage. Her er mødes man af venlighed og et smil på læben.

Nyt koncept for autocampere

Det nye afsnit på Søndervig Camping er designet, så det passer perfekt til autocampere. Her kan du/I overnatte på en tryg og sikker plads, hvor en overnatning med bil, tømning af toilet og spildevand, påfyldning af vand, samt gratis Wi-Fi er inkluderet i prisen. Udover almindelig overnatning kan man tilkøbe forskellige faciliteter. Dette betyder, at man som gæst i autocamper, kan tilkøbe ekstra efter behov og individuelle ønsker, og at man dermed kun betaler for det, man har brug for.

Selve pladsen

Søndervig Camping tilbyder ud over sin skønne beliggenhed mange faciliteter. Udover den store servicebygning byder pladsen også på et helt særligt koncept. Nemlig muligheden for at have jeres eget badeværelse. Hvis du/I ikke benytter badeværelset i jeres autocamper, eller bare gerne vil være fri for at skulle sørge for tømning af vand og toilet og påfyldning af vand, mens I opholder jer på pladsen, så kan I for kr. 60,00 pr nat leje jeres helt eget badeværelse. Så er det kun jer, der bruger det, og det står til rådighed fra I ankommer, til I tager af sted igen. Læs meget mere om muligheden for at leje eget badeværelse her.

Seværdigheder i Søndervig og omegn

Når man nu er kommet til Søndervig, så er der mange dejlige oplevelser i området. Den der er mest markant, er nok den, man har lige uden for sin dør. Nemlig naturen. Den fås ikke meget bedre her i det danske land, end den gør her mellem fjord og hav i Søndervig. Og da pladsen ligger godt i læ for vinden fra havet, så er her skønt også selv om vinden skulle vise sig fra sin mere forblæste side.

Download program PDF

Meld dig til en weekend ved Vesterhavet, udfyld formularen herunder:

Autocamperweekend på Søndervig Camping 2018
(Indtast dit fulde navn - fornavn samt efternavn)
Indtast din adresse. Vejnavn og husnummer
Indtast dit postnr og bynavn
Indtast dit tlfnr, mobilnr er fint.
Indtast din E-mail adresse
Har du en besked til os eller arrangøren, så noter den i feltet her