Forside Autocamperpladser PLADSTIP til jer, der holder af besøg ved Rhinen

PLADSTIP til jer, der holder af besøg ved Rhinen

710

pladstip, waldshut, tiengen

Den tyske hjemmeside Womoclick har i samarbejde med Promobil 7. november lavet en spændende, ny video, som giver et særdeles godt indtryk af autocamperpladsen i byen Waldshut-Tiengen i Tyskland. Pladsen er åben hele året, og hvis I holder af ture langs med Rhinen, så ligger pladsen kun et ”stenkast” fra Rhinen.

Wohnmobil – Park Waldshut er en flot og fantasifuldt anlagt autocamperplads, hvor der kan holde op til 44 autocampere på store, individuelle pladser. Alle pladser har strøm, og små ligusterhække og farverige blomster-øer får pladsen til at se ekstra hyggelig ud. Pladsen ligger ved den schweiziske grænse og i et roligt og rekreativt område ikke langt fra Rhincampingpladsen, Waldshut.

Når man er på pladsen, er det muligt at besøge restauranten, Rhein Perle, som ligger lige mellem autocamperpladsen og selve campingpladsen. Den siges at være anbefalelsesværdig.

Der er mulighed for at leje el-cykler ved pladsen, og det er ovenikøbet muligt at få et kort kursus i at køre på el-cykel, hvis man ikke tidligere har prøvet dette. Det kan fra AltomAutocamperens side godt anbefales, da det giver mulighed for på en let måde at komme langt omkring for at opleve, når man har motor på cyklen.

Pladsen har i øvrigt alle tænkelige faciliteter inkl. mulighed for at vaske og tørre tøj. I byen Waldshut-Tiengen er der marked hver onsdag formiddag. Byen byder desuden på mange interessante turistattraktioner og der er ligeledes mulighed for vandre- og cykelture i området samt sejlture på Rhinen.

GPS – se pladsens lokation på AltomAutocamperens pladskort:
47.61109, 8.22522
N 47°36’40”, E 8°13’31”

Se Womocliks video fra Waldshut-Tiengen: