Forside Information Hjælp til bestilling miljømærke Frankrig

Hjælp til bestilling miljømærke Frankrig

520

miljømærker, crit air

Pr. 1. april 2017 har Frankrig indført krav om miljømærker for udenlandske køretøjer. Flere hjemmesider har allerede bragt artikler om miljømærket. Du kan blandt andet læse mere om miljømærket her på autocamper-info.dk.

Miljømærket kan købes på et par udenlandske hjemmesider. Det billigste sted, vi har fundet frem til, er via det Franske Miljøministeriums hjemmeside. Der kan det købes for 4,80 Euro inklusiv forsendelse. Denne hjemmeside er dog kun på Fransk og Engelsk, og den bærer ikke præg af at være den mest tilgængelige side.

Som en service til dig, tilbyder vi at bestille miljømærket via det Franske Miljøministerium for dig. Prisen er omregnet til danske kroner 36,00 – dertil kommer ekspeditionsgebyr på kr. 25,00 – samlet pris. kr. 61,00. Du kan bestille mærket her

Der opgives på den franske hjemmeside, at man skal påregne ca. 30 dage før mærket leveres. Vi bestiller det senest dagen efter, at vi modtager din bestilling. Bestilling og betaling gøres via vor webshop – shop.altomautocamperen.dk